OT340 – Tillid til livet

At have tillid til livet – Foredrag nr 340 af Ole Therkelsen

At have tillid til livet er titlen på et foredrag som jeg har af holdt den 25.09.2004  i Martinus Center Klint.

At elske livet som det er

At få tillid til livet er kræver træning, det er et spørgsmål om at optræne en talentkerne. Man kan lære at elske livet, som det.  De kosmiske analyser giver os en logisk forklaring på, hvorfor vi som menneskehed befinder os i densituation vi gør, og det kan give tillid til livet.

Vi er både som individer og som samfund underlagt en kolossal modningsproces, som umiddelbart kan virke meget kaotisk. Set fra et kosmisk perspektiv forløber denne modningsproces dog helt efter planen og det bliver klart, at alt er såre godt. Med denne viden bliver det logisk at elske livet som det er, og få tillid til livet.

At få tillid til livet

I foredraget forsøget jeg at fokusere på denne viden, samt på vores egen mulighed for, trods udfordringer og lidelser, at bruge vores frie vilje og med den vælge at fokusere på at se med Guds øjne, at elske livet som det er, at få tillid til livet.

CITAT af MARTINUS:    “Når man ser med “Guds øjne“, er man klar over, at alt er i dette øjeblik så  fuldkomment, som det kan være, og at menneskene i dag ikke kan være anderledes, end de er. Da er man med i Guds skabelsesproces, og så er der ikke længere noget,  der kan bedrøve én. Man får en urokkelig tillid til livet, en tillid eller bevidsthed, der er baseret på oplevede kendsgerninger og ikke på en tro på et eller andet udsagn.”
Kilde: Guds øjne, (Kosmos nr. 2, 2008), www.martinus.dk  © Martinus Institut

Martinus-Instituto Martinus-Instituto en Frederiksberg (Kopenhago) estas memposeda publik-utila institucio, kiu de Martinus ricevis la respondecon pri konservado, eldonado kaj tradukado de La Tria Testamento. Krome la tasko de la Instituto estas informado pri la verkaro kaj instruado pri la kosmaj analizoj.
Martinus Institut, Mariendalsvej 94-96, DK 2000-Frederiksberg, Copenhagen, Denmark.

Meningen med Martinus Center og med Martinus kosmologi

At se med Guds øjne, at have tillid til livet,  er noget man kan lære eller træne sig op til. Meningen med Martinus Institut, med Martinus Center Klint og i det hele taget med Martinus Kosmologi, meningen med disse kosmiske analyser og åndsvidenskaben er at få mennesker til at se med GUDS ØJNE:
“Alt er såre godt” !
(som man lader Gud sige i Bibelen på den syvende dag af skabelsen)

Meningen er at få dem til at se, hvordan alting er såre godt, at få dem til at se, at deres næste ikke er den idiot, man mener, han er, og til at se, at alting i dette øjeblik er, som det skal være. Alting er så fuldkomment, som det kan være i dette øjeblik med henblik på fremtiden og på grund af fortiden.

Martinus Center Klint. www.martinus.dk
Receptioen i Martinus Center Klint, Klintvej 69, 4500 Nykøbing Sj.

 

OLE THERKELSEN BLOG

www.oletherkelsen.dk

GOOGLE+   PROFIL

www.google.com/+MartinusKosmologiOleTherkelsen

Det er både lærerig og underholdende læsning under overskrifter som f.eks.: Martinus får kosmisk bevidsthed, Krishnamurti som verdenslærer, Profetier om den danske verdenslærer, Pyramidens hemmelighed, Jordkloden – et levende væsen, Verdensstaten, Verdenssproget esperanto, Kærlighed til dyrene, Sygdom og helbredelse, Kristusmoralen, Kan evigheden forstås? og Kristi genkomst. Bogen viser konturerne af en ny kultur baseret på en ny verdensmoral og henvender sig til alle, der interesserer sig for politik, videnskab, filosofi, miljø, sundhed og fred. Bogen kan også læses som introduktion til hele Martinus’ livsværk Det Tredje Testamente.
Forside til Ole Therkelsen’s bog Martinus og den ny verdensmoral. Udgivet på forlaget Scientia-intuitiva, www.martinusshop.dk. Ole Therkelsen, f. 1948, kemiker og biolog, der skriver på grundlag af sit livslange engagement i Martinus Kosmologi, har holdt ca. 2.000 foredrag om kosmologien i femten lande på seks forskellige sprog, hvoraf flere kan høres på www.oletherkelsen.dk.

TWITTER

https://twitter.com/ole_therkelsen

FACEBOOK

https://www.facebook.com/Martinus.Dansk.Ole.Therkelsen/

www.facebook.com/Martinus.English.Ole.Therkelsen

www.facebook.com/Martinus.Francais.Ole.Therkelsen

www.facebook.com/Martinus.Esperanto.Ole.Therkelsen

www.facebook.com/Martinus.Deutsch.Ole.Therkelsen

www.facebook.com/Martinus.Dansk.Ole.Therkelsen

 

OLE THERKELSEN YOUTUBE KANAL

https://www.youtube.com/channel/UCXid-LNLoeml_bcqt67E2aw

www.oletherkelsen.dk

 

www.varldsbild.se

 

MARTINUS INSTITUT

www.martinus.dk

www.shop.martinus.dk

www.amazon.com/author/martinus

 

SCIENTIA INTUITIVA – Publisher

www.scientia-intuitiva.dk

www.martinusshop.dk