oletherkelsen

Ole Therkelsen er international foredragsholder og forfatter. På CD’en følger vi årets gang i 2013 med Oles foredrag i Martinus Center Klint, i København og i provinsen. – Man kan høre 200 af Oles foredrag på seks sprog, dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk og esperanto, på www.oletherkelsen.dk CD og bøger kan købes på www.martinusshop.dk © Ole Therkelsen 2014 Scientia Intuitiva

48 foredrag i MP3 af Ole Therkelsen.
2013 – Årets gang i foredragsholderens liv

Martinus Kosmologi: Videnskaben har vist, at alle forandringer i den fysiske materie er lovbundne. Den danske forfatter Martinus (1890-1981) påviser, at der også findes love for tænkningen. Viden om disse psykiske naturlove vil gøre det muligt for det jordiske menneske at få herredømme over sin mentalitet og efterhånden skabe et kærlighedens verdensrige på jorden.

Ole Therkelsen (f. 1948) er kemiker fra DTU og biolog fra KU og har undervist i kemi, fysik og biokemi. Er underviser og foredragsholder ved Martinus Institut, Kbh. og Martinus Center, Klint, Nyk. Sj. Har holdt 2000 foredrag i Danmark, Sverige, Norge, Island, England, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Tjekkiet, Litauen, Rusland, USA, Australien, Japan og Kina på seks forskellige sprog dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk og esperanto.
Flere af disse foredrag kan høres på hjemmesiden www.oletherkelsen.dk og www.oletherkelsen.info