OT313. Spørgetime om tillid til livet og hele kosmologien

OT313. Spørgetime om tillid til livet og hele kosmologien

OT313. Spørgetime efter foredraget “At have tillid til livet” den 29.03.2006

Spørgetimen blev afholdt af Ole Therkelsen, onsdag den 29.03.2006 på Væksthøjskolen Djursland, Sunddalvej 1, 8600 Grenå. Skolen V.H.D. drejede nøglen om lukkede i november 2015, men inden da nåede jeg at holde ca 25 foredrag skolen, og ved de fleste fik jeg lavet lydoptagelse.

OT313 Spørgetime om kosmologi på VHD, Grenå. 2006.03.29

Her kan du høre om dette med at have tillid til livet, fordi jeg er igang med at udgive mit livsværk som foredragsholder ved at lave 400 mp3 filer med numrene: OT001 – OT400.

Det er sundt og sygdomsforebyggende at have tillid til livet

Mennesker med tillid til livet, tillidsfulde mennesker har mindre sygdomsrisiko end andre mennesker. Mennesker, der har tillid til livet, kan karakteriseres ved, at de er positive, tillidsfulde, glade, muntre, humoristiske, afslappede, tilfredse, spontane, lystbetonede, har tillid.
Sådanne ligevægtige og harmoniske mennesker viser sig ikke at være disponerede for sygdomme i nogen særlig grad.

At have tillid til livet

At have tillid til livet, giver livslyst, livskraft og livsmod. Martinus skriver, at sådanne tanker af positivitet og tillid til livet er med til at oplade menneskets livskraftsbatterier.

Her i livet er alle  sygdommes inderste årsag en fejlagtig tænkning og opfattelse.

Martinus: “Svar på et brev fra en syg”. CITAT:
Væsenet må sætte alt ind på at få optimistiske tanker, hvilket fås ved at erkende livet’s virkelige sandhed, der i sig selv er kulminationen af optimisme, grundet på sin identitet med alkærligheden. Hvis et sådant væsen med svækket eller nedbrudt livskraft begynder at tænke på, hvad det kan gavne andre syge og lidende væsener med, vil disse tanker begynde at udvikle ny livskraft. Tillige er intet mere befordrende eller skabende af positiv livskraft end erkendelsen af, at man ikke lider uskyldigt, at ens lidelser betyder Guds ophøjelse fra et lavere tilværelsesplan til et højere og mere fuldkomment livsniveau, hvor man er fri af sygdomme og lidelser. Vi må her huske på, at uden oplevelsen af mørket og dermed lidelserne ville vi umuligt få evner til at opleve lyset.

Om Ole Therkelsen

Ole Therkelsen er kemiker og biolog, og han taler og skriver på grundlag af sit livslange engagement i Martinus Kosmologi og har holdt ca. 2.000 foredrag om åndsvidenskaben eller kosmologien i femten lande på seks forskellige sprog, hvoraf flere kan høres på www.oletherkelsen.dk.

Ole Therkelsen forfatter foredragdragsholder Martinus Center
Ole Therkelsen, f. 1948, taler og skriver på grundlag af sit livslange engagement i Martinus Kosmologi, har holdt ca. 2.000 foredrag om åndsvidenskaben eller kosmologien i femten lande på seks forskellige sprog, hvoraf flere kan høres på www.oletherkelsen.dk.

OLE THERKELSEN  YOUTUBE KANAL

https://www.youtube.com/channel/UCXid-LNLoeml_bcqt67E2aw

 

www.varldsbild.se

 

AMAZON – Ole Therkelsen

Author Profile

www.amazon.com/author/ole.therkelsen

https://authorcentral.amazon.de/gp/profile

www.amazon.com

www.amazon.de

www.amazon.co.uk

 

MARTINUS INSTITUT

www.martinus.dk

www.shop.martinus.dk

www.amazon.com/author/martinus

Das sechste Symbolbuch beinhaltet Symbol Nr. 78-100, die letzten 23 von insgesamt 100 Martinus-Symbolen.
Deutsch. Im Jahr 1928 zeigt Martinus das Symbol Nr. 86, „Die Entwicklungsanalyse des Menschen“. Beim Pflanzenreich, Tierreich und dem physischen Teil des wahren Menschenreichs schrieb Martinus auf dem Symbol „ist von dieser Welt“. Über die geistige Welt sagte Jesus ja „Mein Reich ist nicht von dieser Welt“. © Martinus Institut 1981. www.martinus.dk