#OT269. Kærlighedens kredsløb

#OT269. Kærlighedens kredsløb

Den 6. aug. 2008 blev foredraget “Kærlighedens kredsløb” afholdt af Ole Therkelsen i Martinus Center Klint, Klintvej 69, 4500 Nykøbing Sj.

Martinus med dybt og fast blik. Martinus Institut. www.oletherkelsen.dk
Martinus i 1934 med dybt fast blik. Foto Louis Hertz. På forsiden af bogen “Martinus som vi husker” Zinglersen Forlag. www.martinus.dk

Forelskelse, venskab og kærlighed

Forelskelse og familiekærlighed er udtryk for en kærlighed, der er baseret på instinkter og vaner, der er nedarvet fra dyreriget. Skilsmisser og ulykkelige ægteskaber er stadier på vejen mod den fuldkomne universelle kærlighed. Venskab, humanitet eller alkærlighed er en højere form for kærlighed, der kommer til syne ved humanitetens og intellektualitetens vækst. Denne vækst ses også ved, at mænd og kvinder begynder at ligne hinanden mere og mere, de maskuline sider i kvinden, og de feminine sider i manden vokser frem. Mennesket er ved at blive forvandlet til et dobbeltpolet, fuldkomment væsen.

Kærlighedens kredsløb

#OT269. En munter dogmefilm med håndholdt kamera. Den 6. aug. 2008 blev foredraget “Kærlighedens kredsløb” afholdt af Ole Therkelsen i Martinus Center Klint, Klintvej 69, 4500 Nykøbing Sj. Martinus beskriver i Livets Bog 5, hvordan der bliver mindre og mindre forskel på mænd og kvinder, og denne udvikling fortsætter indtil der opstår et nyt køn, et tredje køn, et dobbeltpolet køn, der repræsenterer det færdige menneske, det rigtige menneske det fuldkomne menneske.

Den dobbeltpolede kærligheds åndelige og fysiske udtryk.

Den ny fremvoksende kærlighed i mennesket ytrer sig som en stigende humanitet og kærlighed til alt og alle, i takt med at den maskuline og den feminine pol kommer mere og mere i balance i form af en ny dobbeltpolethed. På det åndelige plan går udviklingen af alkærlighed også hånd i hånd med udviklingen af et bedre gudsforhold, der bl.a. styrkes ved bøn, meditation og tolkning af livets direkte tale. Fysisk set ytrer den ny kærlighed sig ikke igennem den gamle dyriske seksualitet, men igennem en ny dobbeltpolet, menneskelig seksualitet, der er baseret på kærtegn og det givende princip.

Kærlighedens magt

Mange mener, at kærligheden er skrøbelig, men den er intet mindre end den største magtfaktor i hele universet. Når man er til glæde og velsignelse for alle levende væsener, lever man i overensstemmelse med “Loven for tilværelse”. Et liv i lykke, glæde, sundhed og harmoni er den usvigeligt sikre konsekvens af at leve efter livsloven eller kærlighedsloven.

 

Bogen om Martinus, Darwin og intelligent design kan købes på www.martinusshop.dk
“Martinus, Darwin og intelligent design – En ny evolutionsteori” af Ole Therkelsen. www.oletherkelsen.dk

Forelskelse og kærlighed

Forelskelse er baseret på nedarvede instinkter og vaner. Når forelskelsen svigter, begynder skilsmisser og ulykkelige ægteskaber at florere. Venskab eller alkærlighed er en højere form for kærlighed, der kommer til syne i udviklingens gang. Mange moderne parforhold er præget af venskab og interessefællesskab.

– – –

Jan Tarbensen driver forlaget Sciential Intuitiva, der sælger bøgerne på www.martinusshop.dk
2. Udgave af “Martinus og den ny verdensmoral” er udgivet af forlaget Scientia Intuitiva. www.martinusshop.dk

Martinus Kosmologi

OLE THERKELSEN  YOUTUBE KANAL

https://www.youtube.com/channel/UCXid-LNLoeml_bcqt67E2aw

 

MARTINUS KOSMOLOGI KANAL

https://www.youtube.com/channel/UCEvdMYsGqeipSvaF0vowZQw

Ole Therkelsen Apple podcast

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/martinus-kosmologi/id1494569769

Google podcast

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly93d3cub2xldGhlcmtlbHNlbi5kay9mZWVkL3BvZGNhc3Qv

VÄRLDSBILD FÖRLAG

www.varldsbild.se

AMAZON – Ole Therkelsen

Author Profile

www.amazon.com/author/ole.therkelsen

https://authorcentral.amazon.de/gp/profile

www.amazon.com

www.amazon.de

www.amazon.co.uk

MARTINUS INSTITUT

www.martinus.dk

www.shop.martinus.dk

www.amazon.com/author/martinus

SCIENTIA INTUITIVA  –  Publisher

www.scientia-intuitiva.dk

www.martinusshop.dk