#OT204. Om indvielse, seksualitet og kærlighed

#OT204. Om indvielse, seksualitet og kærlighed

Spørgetimen om indvielse, seksualitet og kærlighed blev afholdt af Ole Therkelsen i Martinus Center Klint, lørdag 13.10.2013

Martinus (1890-1951) med runde briller ca. 1953.. www.martinus.dk
Martinus med sine runde briller, ca. 1953, ved Villa Rosenberg, Klintvej 70, 4500 Nykøbing Sj

Martinus og den ny verdensmoral

Ole Therkelsen er forfatter til bogen ”Martinus og den ny verdensmoral”, der viser, at Martinus’ forfatterskab har et globalt sigte. Martinus og Krishnamurti som verdenslærere. Det Tredje Testamente som menneskehedens ny kulturfundament. En ny verdensmoral med kærlighed til jordkloden, mennesker, dyr og mikrokosmos. Kristusmoralen og verdens indvielse i kosmisk bevidsthed.

Jan Tarbensen driver forlaget Sciential Intuitiva, der sælger bøgerne på www.martinusshop.dk
2. Udgave af “Martinus og den ny verdensmoral” er udgivet af forlaget Scientia Intuitiva. www.martinusshop.dk

Indvielse i kosmisk bevidsthed

Man kan læse om indvielse i kosmisk bevidsthed i bogen Martinus og den nye verdensmoral. Martinus og Krishnamurti som verdenslærere. Det Tredje Testamente som menneskehedens ny kulturfundament. En ny verdensmoral med kærlighed til jordkloden, mennesker, dyr og mikrokosmos. Globale problemer med klima, økonomi, økologi. Kristusmoralen og verdens indvielse i kosmisk bevidsthed.

Det tredje køn og indvielsen i kosmisk bevidsthed

Ifølge den danske forfatter Martinus (1890-1981) forklarer vejen til indvielse i kosmiske bevidsthed. Vi er i kraft af en seksuel poludvikling fra enpolede mænd og kvinder i evolutionens gang er på vej mod et helt nyt køn, det dobbeltpolede menneske. Den maskuline pol vokser i kvinden, mens den feminine pol vokser i manden, og ved ligevægt opstår det fuldkomne menneske, der efter den store indvielse får kosmisk bevidsthed. Dette fuldkomne menneske er ikke blot alkærligt, men også genialt, kreativt og helt igennem en livskunstner

Den dobbeltpolede kærligheds åndelige og fysiske udtryk.

Den ny fremvoksende kærlighed i mennesket ytrer sig som en stigende humanitet og kærlighed til alt og alle, i takt med at den maskuline og den feminine pol kommer mere og mere i balance i form af en ny dobbeltpolethed. På det åndelige plan går udviklingen af alkærlighed også hånd i hånd med udviklingen af et bedre gudsforhold, der bl.a. styrkes ved bøn, meditation og tolkning af livets direkte tale. Fysisk set ytrer den ny kærlighed sig ikke igennem den gamle dyriske seksualitet, men igennem en ny dobbeltpolet, menneskelig seksualitet, der er baseret på kærtegn og det givende princip.

Intuition og indvielse i kosmisk bevidsthed

Inspiration, kosmiske glimt og kosmisk bevidsthed er alle eksempler på intuitive oplevelser, der baner vejen for indvielse i kosmisk bevidsthed. Foredraget vil også omhandle forskellige dyriske og menneskelige tankeklimaer, videnskab, kunst, religion og psykiske evner. Der er en kosmisk styrelse bag en ny verdens fødsel, bag menneskets udvikling fra dyreriget til det fuldkomne stadium.

 

  1. Forelskelse, venskab og kærlighed

Forelskelse og familiekærlighed er udtryk for en kærlighed, der er baseret på instinkter og vaner, der er nedarvet fra dyreriget. Skilsmisser og ulykkelige ægteskaber er stadier på vejen mod den fuldkomne universelle kærlighed. Venskab, humanitet eller alkærlighed er en højere form for kærlighed, der kommer til syne ved humanitetens og intellektualitetens vækst. Denne vækst ses også ved, at mænd og kvinder begynder at ligne hinanden mere og mere, de maskuline sider i kvinden, og de feminine sider i manden vokser frem. Mennesket er ved at blive forvandlet til et dobbeltpolet, fuldkomment væsen.

 

 

Bogen om Martinus, Darwin og intelligent design kan købes på www.martinusshop.dk
“Martinus, Darwin og intelligent design – En ny evolutionsteori” af Ole Therkelsen. www.oletherkelsen.dk

Martinus og den ny verdensmoral

Forfatteren Ole Therkelsen fortæller om sin nyeste bog “Martinus og den ny verdensmoral”. Foredraget omhandler indvielse i kosmisk bevidsthed, om Martinus og Krishnamurti som verdenslærere. Det Tredje Testamente som menneskehedens ny kulturfundament. En ny verdensmoral med kærlighed til jordkloden, mennesker, dyr og mikrokosmos. Globale problemer med klima, økonomi, økologi. Kristusmoralen og verdens indvielse i kosmisk bevidsthed.

Martinus Kosmologi

OLE THERKELSEN  YOUTUBE KANAL

https://www.youtube.com/channel/UCXid-LNLoeml_bcqt67E2aw

 

MARTINUS KOSMOLOGI KANAL

https://www.youtube.com/channel/UCEvdMYsGqeipSvaF0vowZQw

Ole Therkelsen Apple podcast

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/martinus-kosmologi/id1494569769

Google podcast

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly93d3cub2xldGhlcmtlbHNlbi5kay9mZWVkL3BvZGNhc3Qv

VÄRLDSBILD FÖRLAG

www.varldsbild.se

AMAZON – Ole Therkelsen

Author Profile

www.amazon.com/author/ole.therkelsen

https://authorcentral.amazon.de/gp/profile

www.amazon.com

www.amazon.de

www.amazon.co.uk

MARTINUS INSTITUT

www.martinus.dk

www.shop.martinus.dk

www.amazon.com/author/martinus

SCIENTIA INTUITIVA  –  Publisher

www.scientia-intuitiva.dk

www.martinusshop.dk

 

Jan Tarbensen driver forlaget Sciential Intuitiva, der sælger bøgerne på www.martinusshop.dk