hermann-rudolph-hvid-side-1-kapitel-1-guddommen-parabrahm-teosofisk-bog-meditation-ot

I februar 1921 lånte Martinus (1890-1981) en teosofisk bog med anvisninger på meditation af Lars Nibelvang. Det var denne lille bog på 97 sider af Hermann Rudolph om Meditation, der fik Martinus (1890-1981) til at forsøge at meditere på Gud. Det førte til at Martinus den 24.03.1921 fik den store bevidsthedsudvidelse, nemlig kosmisk bevidsthed. www.martinus.dk

Ved deres første møde siger Nibelvang til Martinus: “Det eneste råd, jeg mener at kunne forsvare at give Dem med på vejen, er den sidste store lærer Bhagavan Ramakrishnas ord: Fæst din tanke fast på Gud, og alt skal blive vel med dig!” – Og så gav jeg ham anvisning på de mest elementære regler for meditation; fordi jeg følte, at jeg stod over for en meget fremskreden personlighed. (Lars Nibelvang, dagbog, 1925).
Den autoriserede danske oversættelse af Werner Blædel: Meditation. En teosofisk andagtsbog med anvisning til meditation. J.S. Jensens forlag i 1913. (Se min bog “Martinus og den ny verdensmoral. stk. 2.19, Ole Therkelsen på www.martinusshop.dk).