Hallo! Sover du under foredraget

Hallo! – Sover du!
I en kommentar til mine foredrag på nettet var der en, der skrev, at hun faldt i søvn til mine foredrag.
NN: “Jeg falder desværre altid i søvn når jeg prøver at høre hans foredrag og det er ikke fordi at han er kedelig – tværtimod – men mere fordi at han har en hypnotisørs stemme/leje”. Citat slut.
Der er også folk, der falder i søvn til mine foredrag live. For ikke at miste inspirationen bilder jeg mig selv ind, at det er, fordi de bruger nogle nye og højere hjernecentre for at forstå de kosmiske analyser. Og det virker trættende. Der ligger nogle centre i hjernen, der ligger og venter på at blive taget i brug for at forstå de kosmiske analyser.
Martinus taler om dette i foredraget “Mit forhold til Gud” maj 1966 i Varnhem, Sverige. Foredraget kan købes på Martinus Institut [CD 8 – shop.martinus.dk]. Martinus fortæller om, at Erik Gerner Larsson faldt i søvn, når Martinus forklarede ham symbolerne og verdensbilledet:

MARTINUS CITAT: “Og alt efter, som de udvikler dem, vil de så vokse i det, og det vil udvikle deres hjerne. Der ligger jo et terræn, der ligger latent og venter på og skal tages i brug, og det er det, man mærker, når mennesker begynder med den kosmiske bevidsthed. Så begynder denne nye hjernedel at virke, men det vil sige, den er ikke trænet, og da falder menneskene meget ofte i søvn ved de første analyser. Men det er ikke tegn på, at de ikke er interesseret, jo mere interesseret, jo mere falder de i søvn. Men det er kun til at begynde med. Efterhånden så vågner de op. Da Gerner Larsson han fik, da jeg viste ham symbolerne første gang, jeg kom vist dårlig nok til nummer fire af symbolerne, så sad han …… [og sov]. Men det var skam ikke udtryk for, at kan ikke var interesseret, men det var hjernen blev træt. Den skal jo trænes op. Så bliver det meget, meget nemmere, og så bliver det virkeligt dejligt at leve.”

CD 8 Mit forhold til Gud – Martinus Institut – Netboghandel

This lecture was given in 1968 when Martinus visited “Kosmos Holiday Centre” in Varnhem, Sweden.